Sunday, 7 October 2012

Adalah.. ada nie..



  • oklah.. ada bha aku mau bgtau nie.. pada pengetahuan anda2 anda sekalian.. pada tahun lalu seorang rakan kami telah berkahwin.. (alaaa...) sekarang dia kurang aktif da kat kumpulan nie.. maklum lah da berumah tangga.. oho..nak tau kah sepa? ????tue tue yang paling tua antara kami, tak lah tua sangat gak.. however she still paling tua :P hahahaha~~ ok2 panjang lebar gak aku bertaip :P oklah nama nya ialahlah (bunyi drum) jeng3x si Syiefah niey atau lebih dikenali sebagai efah emm yayat.. dialah tue.. apa2pun SELAMAT PENGANTIN BARU.. hihi~ sorrylah lambat update baru dapat buka woo nie blog.. ehekk~~ (kesilapanku sendiri yang meletak pasword yang bukan2, kunun supaya orang tak dapat agak, last2 aku sendiri yang tak dapat agak apa paswordnya hohoho kilik) bha2~~ sampai sini sadja.. dadadada salam... ohh yeyy!

No comments:

Post a Comment