Thursday, 8 November 2012

"Contest I Choose To Wear Hijab"

Salam~ Haluuu~  Nampak kat bawah nie? Tadi bha tue tengok2 Blog orang.. tejumpa plak arr CONTEST2 nie kan.. maka dgn itu sayapun apa lagi.. JOIN larr.. hahahaha~ mana tau, Tuah menyebelahi, Insyaallah :) 


Jadi gambar yang akan saya PERJUANGkan.. adalah~~

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 Tekan Bawah lagi.. sikit lagi :)
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeng Jeng Jeng ! :P
|
|
|
|
 |
|
|


 Naa tue Dia Gadis Melayu Tercomel

kalau kamu nak join just click DISINI Jom Jom :)



Syarat syarat : 
  1. Buat entry bertajuk "Contest I Choose To Wear Hijab" dan letak banner di atas
  2. Letak gambar yang korang pertaruhkan


1st prize
RM50
Maxi skirt
Bawal plain
Review blog

2nd prize
RM30
Maxi skirt 
Review blog

3rd prize
RM20
Bawal plain
Review blog

 3 saguhati (Random.org)
Bawal plain (sehelai setiap seorang)
Review blog

Tarikh tutup : 7 Disember 2012 (sebulan je)

10 comments:

  1. nice dear ! gud luck..kite pon join =)
    http://heartylolipop.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salwa : You Welcome :)

      Miss Hearty : thank you :)awkpun apa kurang nya :)

      Delete
  2. dari contest yang sama :D jom jemput singgah ke blog saya :D http://leyacasandra.blogspot.com/2012/11/hot-news-penyu-dah-pupus.html

    ReplyDelete
  3. hye , nad dr contest same .dtg n follow cini , gudluk yeah !
    http://hemzterholikz90.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok thank you :) nanti saya Follow :)

      Delete
  4. good luck dear
    done follow sini

    http://sayacikamal.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok thank you.. gudluck too you gak :) nanti saya follow awk :)

      Delete
  5. hai :) dari contest yang sama :) nice photos :)
    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/contest-i-choose-to-wear-hijab.html

    ReplyDelete