Friday, 26 October 2012

MAKAN BURGER MCDONALD

huhu , burger x cukup terpaksa kongsi dgn akaq . sudah lah lapar . kebuluran betul dah syasha nie . nasib akaq syahirah baik sangat . (pliz lah yha) . hahaha. what ever lah ~ bosan . sapa yg dah follow blog nie. ajak kwan-2 follow k . bru kamu syasha syg !! hahaa xD

Tuesday, 9 October 2012

PMR????

salam! haluha~ jumpa lagi.. nie ku nak bgtau , skunk musim budak2 PMR kan? kepada budak2 yang PMR tue~ belajarla rajin2 jan dpn FB,TWITER,MYSPACE apa2 jak la laman2 SOsial nie~ :P oklah ckp2 sal PMR nie... hah nie budak~ c Syasha niey~ dea pun tgh ambik PMR gak .. so aku ucapkan SELAMAT MAJU JAYA! Belajar rajin2 semoga mendapat keputusan yg cemerlang,gemilang dan terbilang!! dan kpda budak2 PMR yng lain juak ok~ semoga kamu mendapat keputusan yng cemerlang :) so peace no war!

Sunday, 7 October 2012

BUKAN LAGI DAN BUKAN OK..

Hellow!! whatupz! apa khabar kamu? aku lagi nie (Syahira Niey) sebenarnya aku ada nak bgitau cerita bha nie.. ehek :P begini.. ada bha budak tue satu2nya lelaki lam kumpulan kami.. neaa itu.. si Syafiee niey.. budak tue tak join kami lagi.. sbb teda2lah bha dea tue hoho.. jadi skunk tinggal kami jak lah gurl2 :P bha2 tue jak aku mau bgtau hehehe~ sampai jumpa lagi.. salam..

Adalah.. ada nie..



  • oklah.. ada bha aku mau bgtau nie.. pada pengetahuan anda2 anda sekalian.. pada tahun lalu seorang rakan kami telah berkahwin.. (alaaa...) sekarang dia kurang aktif da kat kumpulan nie.. maklum lah da berumah tangga.. oho..nak tau kah sepa? ????tue tue yang paling tua antara kami, tak lah tua sangat gak.. however she still paling tua :P hahahaha~~ ok2 panjang lebar gak aku bertaip :P oklah nama nya ialahlah (bunyi drum) jeng3x si Syiefah niey atau lebih dikenali sebagai efah emm yayat.. dialah tue.. apa2pun SELAMAT PENGANTIN BARU.. hihi~ sorrylah lambat update baru dapat buka woo nie blog.. ehekk~~ (kesilapanku sendiri yang meletak pasword yang bukan2, kunun supaya orang tak dapat agak, last2 aku sendiri yang tak dapat agak apa paswordnya hohoho kilik) bha2~~ sampai sini sadja.. dadadada salam... ohh yeyy!

Friday, 5 October 2012

KAMI KEMBALI!!


Haloooo~~ Salam :) wah lama oww ku tak update nie blog.. amacm tak lama, lau aku lupa passwordnya..macam2 da aku wat supaya dapat masuk balik lam email nie.. punyalah aku tererrr~ dapat gak aku masuk lam email ku tue.. selepas bertungkus lumus membunuh raksaksa dgn otamen (tak da kena mengena) ermm?? apa2 jak la.. by the way.. ahli2 lam kumpulan nie bnyak da tukar nama durank kat FB.. besalah zaman semakin moden kan (dan aku akan semakin tua.. NOOO!!) sentiasalah jadi folower kami ya.. ta kan kawan (walaupun tak kenal) exited gilak aku mau post2 nie.. besa ar.. lama da tak buka nie blog semenjak ku lupa itu PASSWORD :P apa2pun have a nice day!!





                                                                                                                    hand by
                                                                                                                 Syahira niey